Waarom All-Quality ?

All-Quality is uw partner op het gebied van kwaliteitscontrole | QC Inspectie.

All-Quality is een bedrijf gevestigd in Nederland. Wij zetten ons in voor bedrijven en ondernemers in Nederland en daarbuiten. Daar waar Kwaliteit, Duurzaamheid en Veiligheid hoog in het vaandel staat.

All-Quality is veelzijdig. Wij van All-Quality kunnen indien noodzakelijk de kwaliteit van uw product verbeteren of indien noodzakelijk zelfs verhogen. Hierdoor kunnen wij uw bedrijf eventueel helpen te groeien.

All-Quality heeft technische kennis in huis met ervaring op het gebied van Scheepvaarttechniek; Procestechniek; Nieuwbouw en Onderhoud in de Pijpleidingen industrie; Meubel fabrieken; Assemblage fabrieken; Led verlichtings fabrieken; Fietsen; Brommers en Scooters.

Het eind product of het uiterlijk van het product alleen is niet belangrijk.

Wij van All-Quality kunnen uw product vanaf de grondstof tot het product controleren en is erg belangrijk.

Het uiterlijk van het product kan er mooi uitzien, maar in de meeste gevallen komt u er bedrogen uit.

Een aantal voorbeelden:

  • Hardware: Verborgen mankementen in het product (is aan de buitenkant vaak niet zichtbaar) (vaak zijn er goedkope onderdelen ingekocht, waardoor de kwaliteit ver te zoeken is).
  • Verkeerd gebruikte materialen (bij een eindcontrole is het product niet meer te herstellen) Of het kost juist extra tijd en extra veel geld om het product te (laten) herstellen. (In de meeste gevallen komt u er pas achter als uw product al geleverd is bij uw klant. Met alle gevolgen van dien).
  • Verkeerde maatvoeringen doorgevoerd (bij de eindcontrole is het product in de meeste gevallen niet meer te herstellen) Of het kost juist extra tijd en extra geld om het product te (laten) herstellen. (In de meeste gevallen komt u er pas achter als uw product al geleverd is bij uw klant. Met alle gevolgen van dien.
  • Bij laswerkzaamheden: Geen goede lasverbinding of geen goede las gelegd bij las werkzaamheden. Een goede Inspectie is hierdoor nodig en erg belangrijk.

U kunt hier contact opnemen met All-Quality

 

Ga hier terug naar de Home pagina