Kwaliteitscontrole QC buitenland

Kwaliteitscontrole QC buitenland als voorbeeld China

Waarom All-Quality inhuren? Voor het waarborgen en verbeteren van uw product of proces.

All-Quality is een bedrijf gevestigd in Nederland. Wij zetten ons in voor zowel Nederlands als buitenlands bedrijven en ondernermers die problemen ondervinden met de kwaliteit van (geïmporteerde) producten, bijvoorbeeld vanuit Azië met als voorbeeld uit China.

De kwaliteitscontroleur QC-er van All-Quality is VCA Vol gecertificeerd, heeft veel ervaring, ideeën, is creatief, technisch in de breedste zin van het woord met ervaring in Booming China. De kwaliteitscontroleur werkt precies en neemt met minder geen genoegen.

Met onze kwaliteitscontrole staat kwaliteitVeiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Onze kwaliteitscontroleur heeft ervaring in China en in Nederland bij diverse productie fabrieken en bedrijven zoals led verlichtings fabrieken; Staal fabrieken; Roestvast staal fabrieken; Glasfabrieken; Hout fabrieken en meer!  Een aantal voorbeelden zijn de producten voor o.a. Avanti meubel; Royal Botania; Nam; Shell, etc.

Indien noodzakelijk leidt All-Quality de medewerkers op bij bedrijven in China en in Nederland om efficiënt en volgens planning te werken.

Bent u opzoek naar een Kwaliteitscontroleur met ervaring in China en in Nederland, neem hier contact met ons op.

Onze kwaliteitscontroleur is vakbekwaam, heeft het vermogen om hard te werken, heeft een probleem oplossend vermogen, steekt de handen uit de mouwen om het werk gereed te krijgen!

All-Quality helpt uw bedrijf te groeien en om de kwaliteit te verhogen.

Onze kwaliteitscontroleur kan worden ingezet voor projecten in het binnen-en buitenland.

Neemt u hier contact op met All-Quality

 

Ga hier terug naar de Home pagina